Anlayışımız

Eğitimde Dünya Okulu olma sloganıyla 1985’ ten bu yana çalışan Marmara Eğitim Kurumları’nın bir üyesi olarak 2006-2007 öğretim yılından bu yana Marmara Suadiye Anaokulu adıyla Suadiye’de, aynı eğitim kültürünü sürdürmek üzere eğitime başlamıştır.

Kaliteli ve tüm paydaşlarıyla öğrenen okul olarak öğrencilerimizin; okul öncesi eğitimin gereği olan temel gelişim becerilerini, merak ve öğrenme isteği uyandırılarak öğrenmeyi öğrenmelerini, kendilerini değerlendirmelerini, bunu da mutlu bir eğitim yaşantısıyla kazanmalarını hedeflemekteyiz.

Öğrencilerimizi bilgi çağının gerektirdiği donanıma sahip, bir üst öğrenime hazır, yaşam boyu öğrenmeyi öğrenmiş, ulusal kimliği ile gurur duyan, ülkesini başarıyla temsil edebilen dünya vatandaşları olarak yetiştirmek öz görevimizdir. Dünya standartlarında bir okul olarak, hedefimiz mezunlarının çocuklarını mezun etmektir.