ULUSLARARASI GÜN 2018

Uluslararası bilincin çok önemsendiği okulumuzda, 26.04.2018 tarihinde Ortaokul ve Lise Yabancı Diller Bölümü tarafından Uluslararası Gün etkinliği düzenlenmiştir.
Bu organizasyonda amacımız; öğrencilerimizin İngilizce iletişim kurarak farklı kültürlere, değerlere ve geleneklere saygı duyması ve onları anlamasını sağlamak olmuştur.
Her sınıf bir ülkeyi temsil ederken bu ülkelerin yiyecekleri, kostümleri, ünlü gezilecek yerleri ve müzikleri gibi belli başlı özelliklerini de tanıtmışlardır. Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz, Yabancı Diller Bölümü tarafından hazırlanan pasaportlarıyla ülkeleri gezmiş ve edindikleri bilgiler üzerine dönüşümlü düşünmüşlerdir.
Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimiz de bu ülkeleri ziyaret etme fırsatını bulmuşlardır.
Kocaeli Marmara ailesi olarak, bu etkinlikle çok şey öğrendik ve çok eğlendik.

INTERNATIONAL DAY 2018
Giving so much importance to international mindedness, our Middle School and High School Foreign Languages Departments organized an International Day on 26th of April.
With this organisation, our aim was to make students understand and appreciate different cultures, values and traditions, along with using English as a means of communication.
Each classroom represented a different country and inroduced that country’s food, costumes, famous places and music. Our Middle and High School students visited the other countries with their passports prepared by Foreign Languages Department and they reflected on their learning.
Our Kindergarten and Primary School students also had the chance to visit these countries.
As Kocaeli Marmara family, we all had great time and learnt a lot.