Artık Bende Okuyorum
Özel Marmara İlkokulu 1.sınıf öğrencilerinin ‘Artık Ben de Okuyorum’ sloganıyla hazırlanan okuma bayramı etkinliği Marmara Eğitim Kurumları Hasan Ali Yücel salonunda gerçekleşti.
İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra minik öğrencilerimizden oluşan okul korosu Türkçe, İngilizce şarkılar söylediler. Drama öğretmenimiz Ercan YENİGÜL’ün yazdığı ve sahneye koyduğu Sevgi Yolculuğu adlı drama gösterisinden sonra bale, keman-orff, step cimnastik, latin dansları ve halk oyunları gösterileriyle görsel bir şölen sergilediler Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri velilerimiz tarafından öğrencilere “Artık Ben de Okuyorum” yazılı madalyaları ile ödüllendirilmeleri ardından” öğrenciler anneler günü şarkısını hep birlikte söyleyerek hazırlanan buketleri annelerine hediye ettiler.
 
Çocuklarını sahnede izlerken duygulu anlar yaşayan anneler ve babalar gözyaşlarını tutamadılar. Öğrencilerin de heyecanları görülmeye değerdi. Okuma Bayramı çok renkli görüntülere sahne oldu. Tam bir görsel şölen olan okuma bayramı programı sonrası fuayede resim öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan öğrencilerimizin yıl içindeki çalışmalarından oluşan görsel sanatlar sergisi gezildi. Okuma bayramı veliler ve çocuklar için düzenlenen kokteyl ile son buldu.