Eğitim Öğretim Modelimiz

Marmara Eğitim Kurumları çocukların fiziksel, zihinsel, duygusal, sosyal ve dil yönünden gelişimine en çok katkıda bulunan, öğrenme, istek ve merakını bilgiye dönüştüren PYP (IB Primary Years Programme) yaklaşımı ile yapılandırılmış AKTİF ÖĞRENME METODU kullanır. Okul Öncesi; kişiliğin temelinin atıldığı, her türlü öğrenmeye açık ve çocuğun yakın çevresinden en çok etkilendiği dönemdir. Çocuklarımıza kendilerini rahat hissedebilecekleri, öğrenmelerini destekleyici, sevgi ve saygı dolu bir ortam hazırladık.

Her çocuk farklı özelliklere sahip ve özeldir. Hedefimiz bu farklı ve özel çocukları sağlıklı, kendi bedenlerinin farkında, değişikliğe açık, iletişim kurabilen, karşılaştığı sorunlara çözüm üretebilen, yaratıcı, potansiyelini gerçekleştirebilen, kendine güvenen, iyimser bireyler olarak yetiştirmektir. Bu amaçla da “Aktif Öğrenme” programının kendi kurumsal kültürümüz ile birleştirildiği bir eğitim programı kullanılmaktadır.

Saatler Eğitim Durumu ve Etkinlikler
08:00 – 09:00 Okula geliş ve hazırlık
09:00 – 09:45 Toplanma-Kahvaltı ve Temizlik
09:45 – 10:15 Serbest Zaman Etkinlikleri