İmkanlarımız

BAHÇE OYUN ALANI
Oyun bahçemiz ağaçlar ve yeşillikler içinde oyuncakların, pergola, süs havuzu, kum havuzu ve ekim-dikim alanının yer aldığı okulu çevreleyen güzel havalarda aktivitelerimizi ve kahvaltımızı da yaptığımız bir alandır.

EKİM DİKİM ALANI
Bahçemizin bir bölümünde öğrencilerimizin toprakla oynayabildiği, belli zamanlarda ekim – dikim yapabildikleri bir alanımız mevcuttur. Buraya öğrencilerimiz sınıf sınıf gelerek o mevsime ait olan fide, tohum veya fidanı dikerler. Ekilen mahsullerden çocuklar sorumludur.

KONFERANS SALONU
Maltepe Başıbüyük Marmara Eğitim Kurumları Kampüsündeki salon tiyatro, şenlikler, gösterilerde kullanılmaktadır.

SPOR ALANLARI ve HAVUZLAR
Maltepe Başıbüyük Marmara Eğitim Kurumları Kampüsündeki kapalı ve açık tenis kortları, kapalı yüzme havuzları haftada bir kez kullanılmaktadır.

BİLİM VE SANAT SINIFI
Bilim ve sanat sınıfımızda öğrencilerimiz her hafta bilim ve deney günü etkinliklerini sanat etkinliklerini gerçekleştirmektedir.

SATRANÇ ATÖLYESİ
Satranç çalışmalarında ve sonrasında öğrencilerimiz uygulamalarını büyük satranç taşlarının olduğu bu alanda yapmaktadır.