JR MUN KULÜBÜ

Kulüp kapasitesi : Max 15 kişi

Katılım şartları : Seyahat engeli olmaması, temel seviyede İngilizce

Junior Mun kulübü, ortaokul öğrencilerimiz için ilgi alanları ve yaşlarına uygun şekilde seçilmiş konular üzerine münazara yapacakları bir kulüptür. Bu kulüpte öğrencilere, belirli şartlar altında, dünyadaki prestijli okullarda düzenlenen konferanslara katılım imkanı sağlanmaktadır. Konular, Jmun öğrencilerinin yaş gruplarına göre uyarlanmaktadır. Kulübün ulaşmayı istediği hedeflerinden biri, öğrencilerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin bilincinde olmalarını sağlamak ve onların hem yabancı dilde hem de küresel konular ile alakalı gelişimlerine destek olmaktır. Yıl içerisinde, kulüp üyeleri, konferanslara Birleşmiş Milletler’in bir simülasyonu gibi çalışarak hazırlanırlar. Öğrencilere, küresel bir sorun ve temsil edecekleri ülke verilir ve kendilerine daha sonraki yaşamlarında da destek olabilecek çözüm odaklı bir yaklaşım geliştirmeleri beklenir.