Konser

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan öğrencilerimiz 29.04.2013 Pazartesi günü çalışmalarını başarılı bir konserle sundular.

Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Bu konserde yaşadıkları heyecan ve edindikleri tecrübenin, kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısı ise sonsuzdur.

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
 
 
29 NİSAN 2013 KONSERİne KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ
 
 
AHMET TALHA AKSAR, POYRAZ DENİZ, TUNA KAYA, NİSA NAZ BOSTANCI, NİSA NAZ BOSTANCI, DOĞA ÇELİK, DENİZ OAL, ECE USTA, DEFNE DENİZ, GÖKSU ŞENGÜL, ALP OZAN ÖZÇELİK, NİSAN EROĞUZ, NURETTİN KAAN KIZİROĞLU, SELİN HANZADE SACLI, KUMRU ŞENAY YILDIZ, EGE MERT TEDİK, ERAY ŞEN, KAYA  ALTUNTAŞ, ECE CANDAN, ERK YAVAŞAL, İPEK MELEK KIZILKAYA, ELA BAYRAK, DORUK YİĞİT, ELİF BARUTÇU, KAYA ASLAN, ZEYNEP YILMAZ, ZEYNEP IŞIL ÖRÜCÜ, DEFNE ÇENGEL, İBRAHİM EGE KARADAŞ, KAAN KAHRAMAN, DENİZ ÇELİK, BERSU, AYÇİĞ DEMİR, HELİN EZGİ CEMALOĞLU, BUKET GAMZE SİDAL, DEFNE KOYUN, CEREN GÖKSUN, ASYA AVŞAR, BATURALP ÖZTÜRK, BURAK BORA KUTNU, SUDE BERFİN TÜRKER, BERFİN ÇELİK, BERAY BERKAY, GÜNEŞ ECE ARIK, İREM ÇEŞİLÇİMENLİ, KAAN BUĞRA ÖZTÜRK, DENİZ MERT MARGILIÇ, EGEMEN DOĞA DURAK, ATA GÖRGEN, DORUK BEDÜK.