Okul Veli İletişimi

VELİ GÖRÜŞMELERİ
Okulumuzda birinci dönem ve ikinci dönem “Genel Öğrenci Değerlendirmesi” amacıyla, bireysel veli toplantısı yapılır. Bu toplantıda öğrencinin velisi, sınıf öğretmeni bazen rehber öğretmen ve okul müdürü de hazır bulunur. Bireysel toplantıda, öğrencinin bir dönem boyunca göstermiş olduğu gelişim aşamaları değerlendirilir.
Ayrıca veli veya öğretmenin ihtiyaç duyması halinde, dönem içerisinde de veli – öğretmen görüşmeleri yapılır. Her öğretmenin, veli görüşme gün ve saati vardır.

VELİ İLETİŞİM DEFTERİ
Okulumuz tarafından öğrencilerimize dağıtılan bu deftere, öğretmenlerimiz, kısaca öğrencimizin gün boyunca okulda neler yaptığını yazmaktadır. Velilerimizde öğretmene iletmek istedikleri kısa notları bu deftere yazabilmektedir. Defterler günlük olarak yazılmakta ve her gün öğrencinin çantasında eve gidip gelmektedir.

VELİ BÜLTENİ
Her ay rehberlik servisinin düzenlediği rehberlik bülteni ve aylık bülten dağıtılmaktadır. Aylık bültende, biten ayda neler yapıldığı ve yeni başlayan ay içerisinde sınıflarımızda hangi konuların işleneceği, drama, deney ve bilim günü çalışmaları, proje ödevleri,  şenlik, kutlama ve duyurular, aylık yemek listesi yer almaktadır. Velilerimiz, bu bültenlerden, okulumuzda yapılan eğitim ve öğretim faaliyetlerini takip edebilirler ve çocuklarının çalışmalarına destek olabilirler.