Yıl Sonu Gösterimiz

Turgutreis Marmara Anaokulu'nun Yıl Sonu Gösterisi

Atatürk Kültür Merkezinin sahnesi bugün bütün bir yıl boyunca öğrenmiş oldukları etkinliklerden birer parça sunacak olan Anaokulu öğrencilerimizi ağırladı.

Kurucu Vekilimiz ve Genel Müdür Yardımcımız Oya SAKIZ'ın açılış konuşmasında belirtmiş olduğu gibi; Bu gösteri aslında eğitsel açıdan çocuklarımızın kendilerine olan özgüvenleri, sağlıklı ve gelişiminin özelliklerini gösterdiklerinin, ben de varım dediklerinin bir kanıtıdır. Çoklu Zeka Teorisi Yöntemi rehberliğinde eğitimimizin hareket noktası oyun, merkezimiz ise öğrencidir.

Sahne arkasında büyük bir heyecanla gösteri zamanlarını bekleyen minik öğrencilerimizin şiir dinletileri, bale dans ve halk oyunları gösterileri, tiyatro oyunundaki performansları anne baba ve diğer tüm misafirlerimiz tarafından ayakta alkışlandı.

Bugünkü harika gösteride yer alan tüm Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencilerimize ve öğretmenlerine, çocuklarını sahnede yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.