“HAYALİMİ PAYLAŞ KARAOKE YARIŞMASI”

"Gel Bir Şarkı da Sen Söyle"

Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarında yıllardır başarıyla yürüttükleri “Hayalimi Paylaş” projesi kapsamında, bir çocuğun daha hayalini gerçekleştirebilmek için "Gel Bir Şarkı da Sen Söyle" sloganıyla, 28 Aralık 2018 Cuma günü, öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerinin de yarıştıkları bir “Karaoke Yarışması” düzenlediler.

Sunuculuğunu Meslek Lisesi 11 A sınıfından Berfin Aladağ’ın yaptığı, "Gel Bir Şarkı da Sen Söyle" sloganıyla hazırlanan yarışmaya öğrencilerin yanı sıra Marmara Eğitim Kurumları öğretmenleri de katıldılar. Yarışmanın jüri üyeliğini Müzik öğretmeni Nursel Valandova, Coğrafya öğretmeni Derya Keçeci ve dünyaca ünlü sihirbazlardan aldığı eğitimler ve büyük adanmışlık gerektiren çalışma temposuyla, en büyük tutkusunu genç yaşta profesyonel mesleğine dönüştüren, son projesi “Sleight of Mind”  ile Türkiye’de sihir dünyasında adından en sık söz ettiren, aynı zamanda Marmara Meslek Lisesi 2010 yılı mezunu olan Doruk Sayar yaptı.

Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Marmara Eğitim Kurumlarında öğretmenleri Zerrin Dinga önderliğinde “Hayalimi Paylaş” projesini yürütmektedirler. Türkiye’de bu projeyi yürüten tek lisenin öğrencileri olan Özel Marmara  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, şu ana kadar birçok çocuğun hayallerini gerçekleştirirken gözlerindeki pırıltıyı görme şansını da yakalamışlardır. Hayalimi Paylaş Projesi, merkezi Amerika’da bulunan Make a Wish/Bir Dilek Tut Türkiye Derneğinin 3-18 yaşları arasındaki, hayati hastalık taşıyan çocukların, en büyük hayallerini "Yaşama gün katamazsınız ama güne yaşam ekleyebilirsiniz" sloganıyla bir gün içinde gerçekleştirerek yaşama tutunmalarını sağlarken, gönüllülük bilincini arttırma amacıyla lise ve üniversitelerde yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesidir.