Atina Paidagogiki Protoporia Okulu’ndan Öğretmenleri Ağırladık

31.03.2018-04.04.2018 tarihleri arasında Armabey Projesi kapsamında Atina’daki kardeş okulumuz  Paidagogiki Protoporia Okulu’ndan sınıf öğretmenleri Nancy Filippaiou ve Theodora Passa adlı öğretmenleri okulumuzda ağırladık. Yunan öğretmenler bu süre içinde kendilerine hazırlanmış program dahilinde derslere girerek gözlem ve inceleme yapma imkanını buldular ve meslektaşlarıyla görüş alışverişinde bulundular. Atina’ya dönüşlerinde iki ülkenin eğitim sistemlerini karşılaştırarak gözlemlerini bir rapor haline getirecek olan misafirlerimiz okulumuzun olanaklarından ve  eğitim kalitesinden çok etkilendiklerini  özellikle belirttiler.

Öğretmen değişiminin sonraki aşamasında okulumuzdan Matematik öğretmeni N. Gamze Furtun ve Fizik öğretmeni Hazal Pişkinoğlu da 25-29 Nisan tarihleri arasında Atina’ya giderek  Paidagogiki Protoporia Okulu’nda kendileri için hazırlanan program dahilinde inceleme ve gözlem yapma imkanını bulacaklar.