Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye

Marmara EYP kulübü öğrencisi ve Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye’nin aktif bir üyesi olan Efe Tan Çıbıkçı, EYP İtalya’nın 45. Ulusal Seçim Konferansı’na Türkiye temsilcisi olarak seçilme ayrıcalığına sahip oldu.  Farklı Avrupa ​​ülkelerinden  seçilen  80 genç öğrencinin bir araya geleceği  2-10 Nisan 2019’da Milano’da gerçekleşecek olan konferansa seçilen öğrencimizin İtalya’daki  tüm yemek ve konaklama masrafları EYP İtalya tarafından karşılanacaktır. Daha önce de Litvanya’da Türkiye delegesi olan Efe Tan Çıbıkçı’yı üstün başarılarından dolayı tebrik ederiz.                                  Avrupa Gençlik Parlamentosu, İngilizce:      European Youth Parliament (EYP); kazanç amacı gütmeyen, politik olmayan bir kuruluş olup Avrupa gençliğini vatandaşlık ve kültürel anlayışa saygılı olmaya aktif bir şekilde katılmaya teşvik eder. Her sene Avrupa'nın her yanından 20.000 genci içine alan projeleri kapsamaktadır.