BEST BUDDIES TURKEY KULÜBÜNÜN MİSAFİRLERİ VAR!..

Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde 2013-2014 eğitim - öğretim yılında başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki Best Buddies Turkey kulübünün çalışmaları tüm heyecanıyla devam ediyor.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı I. döneminde öğrencilerimize verilen eğitimlerin ardından  31 gönüllü proje destekçisi öğrencimiz, Best Buddies Kulübü öğretmenlerimiz Melek EKŞİ ve Damla ULUÖZ MEMİŞ ile birlikte  “Tekrime Tarman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi” tarafından konuk edilmiş ve 22 Şubat 2018 tarihinde öğrencilerimizin “buddy” leri ile eşleşmeleri gerçekleşmişti.

Öğrencilerimiz, projemizin bu aşamasında 3 Nisan 2018 Salı günü  “Tekrime Tarman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi"ndeki arkadaşlarını okulumuza davet etmiş ve misafir olarak ağırlamışlardır. Best Buddies Turkey projesi destekçisi öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla birlikte önce spor salonumuzda uygulamalı dersler bölümünün desteğiyle keyifli, mutlu ve renkli dakikalar yaşamışlar, ardından birlikte yenen yemekten sonra kampüsümüzün hayvanat bahçesini ziyaret etmişlerdir. Yapılan bu neşeli etkinliğin ardından II. dönem sonuna kadar iki toplu buluşmanın daha yapılması planlanmaktadır.