HALUK LEVENT “HAYALİMİ PAYLAŞ PROJESİ”NİN KONUĞUYDU

Özel Marmara Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarında yıllardır başarıyla yürüttükleri “Hayalimi Paylaş” projesi kapsamında, bir çocuğun daha hayalini gerçekleştirebilmek için 12 Ocak Cuma günü, Anadolu Rock müziğin önemli temsilcilerinden Haluk Levent buluştu. Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, Marmara Eğitim Kurumlarında öğretmenleri Zerrin Dinga koordinatörlüğünde  “Hayalimi Paylaş” projesini yürütmektedirler. Türkiye’de bu projeyi yürüten ilk lisenin öğrencileri olan Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, şu ana kadar dilek çocuklarının hayallerini gerçekleştirirken gözlerindeki pırıltıyı görme şansını yakalamıştır. Hayalimi Paylaş Projesi, merkezi Amerika’da bulunan Make a Wish Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin 3-18 yaşları arasındaki, hayati hastalık taşıyan çocukların en büyük hayallerini "Yaşama gün katamazsınız ama güne yaşam ekleyebilirsiniz!" sloganıyla gerçekleştirerek yaşama tutunmalarını sağlarken, gönüllülük bilincini arttırma amacıyla lise ve üniversitelerde yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesidir.

Şarkıcı ve besteci Haluk Levent’e projemize verdiği destek için teşekkür ediyoruz.