Harezmi Eğitim Modeli Maltepe

Harezmi Eğitim Modeli Maltepe İlçe Ekibi olarak 1. Dönem değerlendirme toplantımızı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faik Kaptan, Şube Müdürümüz Sayın Aytaç Arslan, Nezahat Aslan Ekşioğlu İlkokulu, Mürüvvet Hanım ilkokulu,Adnan Kahveci Ortaokulu, Emine İbrahim Pekin Ortaokulu,İBB Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu ve Özel Marmara Koleji yönetici ve öğretmenlerinin katılımlarıyla Marmara Kolejinde gerçekleştirdik.Toplantıda Harezmi uygulamasında görev alan öğretmenlerimiz 1.donem yaptıkları çalışmaları ve 2. Dönem yapacakları çalışmaları paylaştılar.İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Levent Yazıcı toplantıya online bağlanarak tüm okullarımıza yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti ve başarılar diledi.