MARMARA EYP KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ ÜALEF 2018’DE

Üsküdar Amerikan Lisesi  tarafından 19- 22 Ekim 2018  tarihlerinde düzenlenen Ulusal Gençlik Eğitim Forumuna; Özel İstanbul Marmara Koleji  , EYP Kulübü danışman öğretmenleri Zülal Eroğlu ve Sitem Sipahi rehberliğinde 10 öğrencisiyle katıldı.

Oryantasyon ve takım oluşturma çalışmaları ile başlayan forumun  açılış töreninin ardından öğrencilerimiz gazeteci ve televizyon program yapımcısı Enver AYSEVER’in  “Teknoloji ‘nin  Gençler Üzerindeki Etkisi ”hakkında yaptığı söyleşiye  katıldılar.

ÜALEF’18 Forumu’nda, ekonomi, sosyal, kültürel, teknoloji, iç işleri, dış işleri, sağlık, eğitim gibi birçok alanda Türkiye’nin sorunlarını tartışmak üzere  bir araya gelen öğrenciler, ülke sorunlarına çözüm odaklı yaklaştı. Ardından sorunları komitelerdeki diğer delegelerle paylaşan öğrenciler, çözüm önerilerini taslak haline getirerek genel kurul oturumlarında sundu.ÜALEF’18’ e katılan; Efe Deniz Şencan, Doğa Tatlı, Çağıl Erser, Kaan Deniz Şahiner, Aysha Koçtürk, Ece Bakbaşa,Zelal İlbak,Selina Keser,Onur Özülke,Çağla Civan   isimli öğrencilerimiz yürüttükleri başarılı çalışmalardan dolayı sertifika almaya hak kazandılar.