Marmara Koleji Öğretmenleri ETP18’de

Özel Marmara Koleji öğretmenleri 24 Mart’ta Özel Okullar Birliği Derneği’nin katkılarıyla Kültür Üniversitesi’nde gerçekleşen Eğitim Teknolojileri Platformu’na katıldı. Açılış konuşmasını gazeteci Serdar Kuzuloğlu’nun yaptığı Eğitim Teknolojileri Platformu; yeni yaklaşımlar ve yeni fikirler geliştirmek, güncel uygulamalarla eğitim ile teknolojiyi birleştirmek isteyen üç bin öğretmeni bir araya getirdi. Resmi ve özel okullardan farklı seviye ve branşlardaki öğretmenlerin iki yüz elliden fazla sunumla tecrübe ve bilgilerini paylaştığı ETP18’de Marmara Koleji öğretmenleri de eğitim teknolojilerindeki yenilikleri takip etme ve bu yeniliklerin kendi branşlarındaki uygulama örneklerini izleme fırsatı buldular.