Sürdürülebilir Tarım-Permakültür

10 MART 2018 Cumartesi  günü, Fevziye  Mektepleri  Erenköy  Işık Lisesinde , Sürdürülebilir Tarım-Permakültür  temalı  coğrafya çalıştayına  Marmara koleji öğrencileri, öğretmenleri  Ahmet Yüksel rehberliğinde katılmışlardır.  Çalıştayda , Dünyada Sürdürülebilir Tarım-Permakültür  faaliyetleri tartışılmış ve çözüm önerileri sunulmuştur. Ayrıca komitelerde, İklim  Değişimi, Tohum Türleri, Sürdürülebilir Tarım ve Hayvancılık konuları  da tartışılmış ve çalıştaya bildiriler sunulmuştur .Bu çalıştayda okulumuzu başarıyla temsil eden ve  sunumlarıyla  çalıştaya katkıda bulunan  öğrecilerimiz Kolej 10 -A Sınıfından ÇAĞLA ÇİVAN, Kolej 10- B sınıfından Ömer Mert TELLİOĞLU ve Kolej 11- B sınıfından Ülkem HANCAR , sertifikalarını   almaya hak kazanmışlardır.