Tolga Gümüşay

Marmara Eğitim Kurumlarında bu yıl 27.si düzenlenen Kitap Fuarı’nda 6 Yıl Tam Pansiyon kitabının yazarı Tolga Gümüşay ve romanında anlattığı kahramanlar 18 Aralık 2018 Salı günü konuğumuz oldu. Kadıköy Anadolu Lisesinde geçen altı yıllık yatılı öğrencilik yaşamından esinlenerek yazdığı romandan bölümler okuyan ve okuduğu bölümlerde tanıttığı arkadaşlarıyla birlikte öğrencilerimizle sohbet eden Gümüşay’ın kahramanlarından biri de Marmara Eğitim Kurumları Müdürü Mehmet Alkan’dı. Roman kahramanlarının yaşamlarının nasıl evrildiği, şu anda hangi işlerle uğraştıkları, nasıl bir yaşam kurdukları, kurdukları yaşamda dostluklarının hâlâ nasıl devam ettiği, öğrencilerin neleri yapıp neleri yapmamaları gerektiği gibi konularda çok sıcak, içten ve verimli bir sohbet gerçekleşti. Yazarımız Tolga Gümüşay ve roman kahramanlarımıza okulumuza geldikleri ve öğrencilerimizle buluştukları için teşekkür ederiz.