ULUDAĞ KAYAK KAMPIMIZ

Okulumuz öğrencilerinden oluşan 36 kişilik grup Uygulamalı Dersler Zümre Başkanı Mehmet EREN eşliğinde 11-12-13-14 Ocak 2018 tarihlerinde Bursa nın Uludağ kayak merkezine kayak kampı düzenlediler. Kampa Müdür yardımcımız Erol AYAZ  ve Tarih öğretmenimiz Melek EKŞİ de eşlik ettiler. Kamp önce si Bursa nın tarihi Osmanlı köyü olan Cumalıkızık ta köy kahvaltısı yapan ekibimiz kısa bir köy turundan sonra Uludağ a hareket ederek otellerine yerleştikten sonra  Kayak yapmak için pist te çıktılar. İlk defa kayak sporuyla tanışanların özel ders aldığı kamp boyunca; kayak bilenler Mehmet EREN eşliğinde ekip olarak pistlerden kaydılar. İkinci gün akşamında sucuk ekmek partisinden sonra Marmara Koleji için özel olarak hazırlanan gece kayağı  ekibi ateş ten MEK yazarak öğrencilerimize görsel bir Show sundular. Üçüncü gün akşamında da kızak etkinliği yaparak keyifli anlar geçirdiler. Dönüş yolunda Bursa’nın tarihi Tophane merkezinde meşhur İskender kebap larını yiyen öğrencilerimiz kayak kampını tamamlayarak İstanbul a döndüler.