YUNANİSTAN’DAKİ KARDEŞ OKULLARIMIZLA İŞ BİRLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR 2018-2019 ARMABEY PLANLAMA TOPLANTISI

2004 yılından beri Yunanistan’daki kardeş okullarımız Selanik Aristoteleio Koleji ve Atina Montessori Koleji  ile yürüttüğümüz kültürel ve linguistik iş birliği çalışmalarının bu yılki planlama toplantısı 27.12.2018’de  Türkiye Özel Okullar Derneği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Selanik  Aristotelio Kolejinden Okul  Müdürü Dimitris Grozoudis  , Atina Montessori Kolejinden Okul  Müdürü Tanasis Zachopulou , Vega Kolejlerinden  Eğitim Koordinatörü  Seden Chouseinoglou  ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Tuba Tuncay , Marmara Kolejinden Liseler Müdürü Mehmet Alkan, Akademik Koordinatör Nur Şahin ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Neşe Sarışın katıldılar.

Yapılan toplantıda;  bu sene tema olarak Yunan ve Türk Kültürünün ortak değerlerinin çalışılmasına, her sene olduğu gibi okullar arasında öğretmen değişiminin gerçekleştirilmesine ve projeyi yürüten öğrencilerin sene sonunda hem Marmara Koleji ev sahipliğinde hem de Selanik ve Atina’da bir araya gelerek yaptıkları çalışmaların sergilemesine karar verildi. Ayrıca, her sene olduğu gibi bu yıl da Selanik’te yapılacak olan Model United Nations çalışmasına okulumuz öğrencilerinin katılacağı belirtildi.