Yabancı Dil Eğitimindeki Gelişmeleri Yakından Takip Ediyoruz

Yabancı Dil öğretmenlerimiz eğitim dünyasındaki gelişmeleri takip etmek için hizmet-içi eğitimlerine devam ediyorlar.

27 Şubat ‘ta  ‘ Presentation Techniques in English ‘ adlı GOSB’de Iron Lopez tarafından verilen çalışmaya katılan İngilizce öğretmenlerimiz sunum yaparken konuya açıklık kazandırma , söze müdahale etme , saldırgan olmadan fikrini savunma , konuyu özetleme gibi konularda bilgilerini tazelediler.

28 Şubat’ta ise Tony Gurr tarafından verilen ‘Student-Centered Classroom Activities’ adlı eğitime katılan yabancı dil öğretmenleri; sınıf içinde öğrencinin aktif rol alarak eğlenceli bir şekilde dil öğrenebileceği , yaratıcılık , problem çözme ,eleştirel düşünce ve işbirliği gibi yirmibirinci yüzyıl becerilerini geliştirebilecekleri öğretim tekniklerini paylaşma ve uygulama imkanı buldular.