“Hep böyle olur. Bir vapur beklerden, iki ayağım bir pabuçta iken yazı yazarım.” Sait Faik Abasıyanık

Meslek Lisesi 12-A sınıfı öğrencileri ile Edebiyat dersi kapsamında, Burgazada Sait Faik Abasıyanık Müzesine, aynı zamanda mesleki amaçlı bir eğitim gezisi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz, mesleki amaçla ”Kapılar ve Pencereler” temalı fotoğraf çekimi yaparken diğer yandan sanatçıların edebi kişiliklerine mekânın etkisini göz önünde bulundurarak, “Mekân ve Edebiyat” çerçevesinde gözlem yapma imkânı bulmuşlardır. Öğrencilerimize Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Suzan Balkanlı Pehlivan ve Meslek Dersleri Öğretmeni Şadan Alptekin refakat etmişlerdir.