“The Duk Of Edinburgh's International Award Türkiye”

Özel Marmara Koleji öğrencileri, “The Duk Of Edinburgh's International Award Türkiye” programı kapsamında, bronz kategorisinde Macera ve Keşif doğa yürüyüşü ve kampını 10-11 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleştirdiler. Okulumuzdan 15 öğrencinin katıldığı Bronz Kategorisi kampında program Supervisorları Sedat Toy ve Mehmet Eren, eğitmen ve program liderliği yaptılar. Yürüyüş ve  kamp faaliyeti, Eskişehir İli Odunpazarı ilçesi Yenisofça köyü kırsalında yapıldı. İki günde toplam20 kmyürüyüş ve bir gece doğada çadır konaklaması ile başarılı bir şekilde tamamlanmış oldu. Öğrencilerimize Gümüş kategorisinde başarılar diliyoruz.