1 EKİM 2016 CUMARTESİ GÜNÜ DÜZENLENEN VELİ TANIŞMA TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ GÖSTEREN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

1 Ekim 2016 Cumartesi günü, okulumuz Hasan Ali Yücel Konferans salonunda veli tanışma toplantısı düzenlenmiştir. Liseler müdürümüz Mehmet Alkan’ın, okulumuzun imkanlarını, vizyon ve misyonunu genel hatlarıyla tanıtan ve öğrencilerimizden beklentilerimizi içeren sunumunun ardından, danışman öğretmenlerin açıklanmasıyla toplantı devam etmiştir. Son olarak RDM koordinatörümüz Birsel Kutlu Timirli’ nin sınıf geçme sistemi ve YGS-LYS sınavlarıyla ile ilgili bilgilendirici sunumunu dinleme fırsatı bulan velilerimiz, fuaye alanında öğretmenlerimizle birebir tanışma ve bilgi alış verişinde bulunma imkânı bulmuşlardır.