6.Sınıf Öğrencilerimiz Şişli Bilim Merkezi'ndeydi

6.sınıf öğrencilerimiz 16.12.2013 Pazartesi günü, Şişli Bilim Merkezi’ne düzenlenen geziye katıldılar. Amacı, Fen Bilimleri dersi konularına ışık tutmak, bilimi sevdirmek, bilimsel düşünce becerilerini yaygınlaştırarak merak duygularını uyandırmak ve bu sayede gelişen teknolojilerle ilgili bilgi vermek olan gezi sayesinde öğrencilerimiz bir yandan derste öğrendikleri bilgileri pekiştirdiler, bir yandan da keyifli vakit geçirdiler.Şişli Bilim Merkezi’nde öğrencilerimiz 80’in üzerinde deney ünitesi, yangın ve deprem eğitim birimleri, deprem simülasyon odası, zeka oyunları, 20 milyon yıllık ağacı, planetaryumu, kara delik ve fizik ünitelerini incelenme imkanı bulmuşlardır.

Şişli Gezisi Şişli Gezisi