ATİNA’LI ÖĞRETMENLER MARMARA KOLEJİ’NDE

Atina,ELLIONAKLIKI AGOGI PAIDAGOGIKI PROTOPORIA okulundan İngilizce öğretmeni Despoina Andrikopoulou ve Fransızca öğretmeni Anastasia Mathioudi , 2006 yılından bu yana Türkiye ve Yunanistan’daki çeşitli okulların işbirliği ile yürütülen ARMABEY projesi kapsamında okulumuzda eğitim ve öğretimi gözlemleyip görüş alışverişinde bulunmak üzere bir haftalığına misafirimiz olacaklar. Bu değişim programı kapsamında okulumuzun İngilizce öğretmeni Pınar Çırpanlı ve Fransızca öğretmeni Şirin Birkan Atina’da ELLIONAKLIKI AGOGI PAIDAGOGIKI PROTOPORIA okulunda incelemelerde bulunuyorlar. Yabancı Diller Bölümü öğretmenlerinin uyguladığı bu değişim programı yeni projelerin başlatılmasına vesile olmakta ve iki ülke arasında yeni dostlukların başlamasına vesile olmaktadır.