AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU DELEGASYON SEÇİM KONFERANSINA KATILDIK

İstanbul Özel Marmara Koleji, altı öğrencisinden oluşan okul delegasyonu ile Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Türkiye 20. Ulusal Seçim Konferansına katıldı. Avrupa Gençlik Parlamentosu Derneği iş birliği ile 12-16 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen konferansta,  Türkiye’den 20 okul ile çeşitli il ve ülkelerden gelen 200 öğrenci yer aldı.

Dünya’nın ve Avrupa’nın siyasi, sosyal ekonomik sorunlarına çözüm arayışı için beş gün boyunca komitelerinde çalışan öğrenciler, göstermiş oldukları üstün performansları ile dikkat çekti. İngilizce ve akademik yeterlilik kriterleri dikkate alınarak yapılan Jüri seçim sonucunda kazanan öğrenciler, Uluslararası Avrupa Gençlik Parlamentosu’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacaklar.

EYP danışmanları Tarih öğretmeni Zülal EROĞLU ve İngilizce öğretmeni Sitem SİPAHİ  eşliğinde Kabataş Erkek Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen  20.Ulusal Avrupa Gençlik Parlamentosuna katılan  öğrencilerimiz; Nilüfer Su Ünal, Tuana Akbulut, İdil Türk, Deniz Oruç,Ayliz Baykut ve Deniz Özgültekin;  konferansı başarıyla tamamladıkları için sertifika almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder uluslararası delegasyon seçimlerinde başarılar dileriz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.