BEST BUDDIES TURKEY KULÜBÜ BOWLİNG ETKİNLİĞİNDE…

Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki Best Buddies Turkey Kulübü’nün geçtiğimiz eğitim-öğretim yılındaki gönüllü üyelerinin 4. ve son toplu buluşması 11 Kasım 2019 Pazartesi günü gerçekleşti.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında çeşitli eğitim ve etkinliklere katılan 14 gönüllü proje destekçisi öğrencimiz, 11.11.2019 Pazartesi günü Mediha Turhan Tansel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki arkadaşlarıyla birlikte bowling etkinliğinde buluştular.

4 farklı gruba ayrılan kulüp öğrencilerimiz, Mediha Turhan Tansel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki arkadaşları ile eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Kulübümüzün 2018-2019 eğitim-öğretim yılına ait bu son toplu etkinliğinin ardından katılımcı öğrencilerimize sertifika dağıtımı yapılacaktır.