BÜYÜK HEYECAN, BÜYÜK BULUŞMA …

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı 1. sınıflar tanışma toplantısı 13 Eylül 2017 tarihinde Hasan Ali Yücel konferans salonunda yapıldı. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla buluşacağı anı beklerken, velilerimiz de bu güzel günde çocuklarının coşkusuna ortak oldular.

Sınıfların açıklanmasının ardından öğrencilerimiz öğretmenleriyle beraber dersliklerine giderken, velilerimize işleyiş ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası öğrenci ve velilerimiz bahçede kokteyl alanında buluşarak keyifli zaman geçirdiler.

Bu güzel başlangıcın tüm eğitim-öğretim yılı boyunca mutlulukla devam etmesini diliyoruz.