Best Buddıes Programı

Best Buddıes Programı ,  Zihinsel Engelli birey ile bu engeli olmayan gönüllüler arasında arkadaşlık yaratarak, engellinin   toplumda sosyal bir birey olarak kabul etme ve kabul görme yolunda adım atılmasını sağlayan bir programdır. Marmara Koleji öğrencileri  , Best Buddıes Turkey Kulübü  öğretmenleri Melek Ekşi ve İrem Piperoğlu’nun danışmanlığında,  13 Ocak 2015 tarihinde “Liderlik”  eğitimini aldılar .Öğrencilerimiz  program başvuru öncesinde, 21 Ocak Çarşamba günü Psikolog Lora Papazyan tarafından    “ Engelliye Doğru Yaklaşım “ eğitimini   de alarak   BB Program eğitim sürecini başarıyla tamamlamışlardır.