Değerler Olimpiyatı’nda Beş Ödül Marmara’nın

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ensar Vakfı tarafından Türkiye’de bulunan resmi ve özel ortaokul ile liselerin katılımıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Değerler Olimpiyatı”nda, Marmara Koleji beş ödülün sahibi oldu. “Adalet” ana teması içinde “Doğruluk, Ahde Vefa, Güven, Merhamet ve Paylaşma” konularında düzenlenen yarışmada, Marmara Koleji 9-C sınıfı öğrencisi Elif Daşdemir “Düşler Akademisi” adlı sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye Finali Değer Ödül Kategorisi’nde ikincilik ödülünü alırken, dört ödül de Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin oldu. Karikatür Dalı’nda 10. sınıf öğrencilerinden Sedat Fıstık ikincilik, Tuana Gürkan üçüncülük alırken, Afiş Tasarımı Dalı’nda 9. sınıf öğrencisi Engin Aksu ikincilik aldı. Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencilerinden Taha Kalemciler’in yönetip Ayberk Aykın’ın oynadığı “Katafalk” adlı film de Kısa Film Dalı’nda ikincilik ödülüne layık görüldü.