HayalimiPaylaş

EREN’LE İSTANBUL HAYALİNİ PAYLAŞTIK

 Türkiye’de “Hayalimi Paylaş” projesini yürüten tek lise olan Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, Eren’in “İstanbul’u görme” hayalini gerçekleştirdi.

 Marmara Eğitim Kurumları Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin Make A Wish Bir Dilek Tut Türkiye Derneği ile ortaklaşa olarak tam dört yıldır sürdürdüğü “Hayalimi Paylaş” projesi kapsamında 7 Mart Cuma günü Eren Baltacı adlı 7 yaşındaki bir çocuğun “İstanbul’u görme” hayali gerçek oldu.

Yalova’da oturan Eren’i ve ailesini Pendik İDO terminalinde üzerinde kendi fotoğrafı olan ve “Eren’le İstanbul Hayalini Paylaşıyoruz” yazan 3 metrelik dev afişle karşılayan öğrenciler Eren’i vip araçla Bağdat Caddesi’ne götürdüler.

Bağdat Caddesi’nde afiş açarak alkışlar eşliğinde yürüyen ekip çevredekiler tarafından ilgiyle izlendi.

Galatasaraylı olan Eren’i GS Kalamış Tesisleri’nde kahvaltıya götüren ekip, kulüp yetkilileri tarafından çok güzel ağırlandı ve kendisine üstünde “Eren” yazılı GS saati hediye edildi. Kahvaltı sırasında yumurta kırma yarışması da Eren’in gözlerinde mutluluğun okunduğu zamanlardan biriydi. GS Tv’nin röportaj yaptığı Eren mutluluğunu ifade etti.

Eren’e kırmızı bir bisiklet alan öğrenciler bisikleti bisikletçide verdiler. Bisikletin üstüne zıplayan Eren bisikletten inmek istemedi.

Hep görmek istediği Boğaz Köprüsünden bindiği araçtan Eren için öğrencilerin haftalardır hazırladığı sürprizler henüz bitmemişti. Kıdz Mondo’ya götürülen Eren orada her mesleği denedi.

Eren Salacak’ta Kız Kulesi ve tüm İstanbul’u seyrederken martılara simit atmayı unutmadı.

Arabada oturmak için ön koltuğu seçen ve uyuya kalan Eren’e rahat rahat uyusun diye için o bazı yerleri görmese de arabayla Boğaz turu yaptırıldı.

Pendik Marina’da yenen akşam yemeğinde öğrencilerin gün boyu çektiği fotoğraflardan hazırlanan bir slayt gösterisi yapıldı. Alkışlar eşliğinde kesilen pasta sonrasında alınan tüm hediyeleri açan Eren’in mutluluğuna diyecek yoktu.

Çarpışan arabaya da öğrencilerle binen Eren, ailesiyle birlikte Pendik İDO terminalinden son deniz otobüsüne “Eren sen bizim her şeyimizsin” sesleriyle uğurlandı.

Gün boyu her anı kamera ve fotoğraf makineleriyle ölümsüzleştiren öğrenciler Eren için bir film yaparak okullarında gösterecekler.

 

MESLEK LİSESİ;HAYALİMİ PAYLAŞ MESLEK LİSESİ & HAYALİMİ PAYLAŞ MESLEK LİSESİ & HAYALİMİ PAYLAŞ
MESLEK LİSESİ & HAYALİMİ PAYLAŞ MESLEK LİSESİ;HAYALİMİ PAYLAŞ MESLEK LİSESİ;HAYALİMİ PAYLAŞ

 

 

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.