MANDIRA FİLOZOFU MARMARA EĞİTİM KURUMLARINDA

“Mandıra Filozofu” ve “Yaşamak Güzel Şey” adlı filmleriyle tanınan, şimdi ise söz ve hiciv ustalarını sahnede esprili bir dille anlattığı “Lafını Esirgemeyenler” adlı tiyatro oyunuyla sevenleriyle buluşan, Mandıra Filozofu’nda “Mustafa Ali” karakteriyle gönülleri fetheden değerli sanatçı Müfit Can Saçıntı, Marmara Eğitim Kurumlarının konuğu oldu.

Rehberlik Danışma Merkezi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri-3” etkinliği kapsamında 7 Aralık Perşembe günü Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya gelen Saçıntı, gençlere eğitimin ve iyi birer birey olmanın öneminden söz ederken kendi kariyerinden de örnekler vererek gençlerin sorularını yanıtladı. Öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra velilerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Müfit Can Saçıntı, izleyicileri hem düşündürdü hem de güldürdü.