MARMARA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ BİR BAŞKA KUTLANIR

23 Kasim Cuma günü Hasan Ali Yücel Salonunda Yabancı Diller bölümü tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırlanan programda Marmara Liseli öğrenciler bir kez daha öğretmenlerine unutulmaz anlar yaşattılar.

Program, ebediyete intikal eden müzik öğretmenimiz Cumhuriyet Levent Tanman’ın anılmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı eski öğrencimiz, şimdiki lise Fransızca öğretmenimiz Dilara Türeli yaptı. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı okunan şiirler, dans, müzik, tiyatro, mezun öğrencilerimizin mesajlarını içeren video ve mevcut öğrencilerimizin öğretmenleri için yazdıkları anlamlı mesajlarla devam ederken öğretmenler tarafından gerçekleştirilen sürpriz dans koreografisi ile son buldu.. Program bitiminde 12. Sınıf öğrencilerinin tüm öğretmenleri sahneye davet ederek “ Biz mezun olurken değerli öğretmenlerimizi bizden sonraki sınıflara emanet ediyoruz. “ şeklindeki konuşmaları çok değerli ve anlamlıydı.