MARMARA MESLEK LİSESİ FOTOĞRAF VE AFİŞ SERGİSİ

Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin eğitim yılı süresince aldıkları mesleki bilgiler ışığında ortaya çıkardıkları ürünlerden oluşan sergi 19 Nisan Çarşamba günü açıldı.

Açılış konuşmasını Marmara Eğitim Kurumları Liseler Müdürü Mehmet Alkan’ın yaptığı, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra velilerle mezun öğrencilerin de katılım gösterdiği “Fotoğraf ve Afiş Sergisi”nde öğrencilerin çektikleri fotoğraflar, tasarımını yaptıkları afiş ve tişörtler yer aldı. Sergide ayrıca 2015 yılı mezunu Özlem Altıngöz’ün “Gölün Kızı” adlı kısa filmi de yayınlandı. Liseden sonra New York Film Akademisi’nde eğitimine devam eden ve bu filmi ile California Kısa Film Festivali’nde bir, Los Angeles Kısa Film Yarışması’nda iki ve Unıted Film Festivali’nde bir olmak üzere üç ödülün sahibi olan Altıngöz de öğrenci ve konuklara mezun olduğu okulunun yurt dışında ona sağladığı avantajları anlatarak, duygu ve düşüncelerini onlarla paylaştı.