Marmara EYP Kulübü Öğrencilerinin Başarısı

Marmara Koleji  EYP kulübü öğrencileri EYP Türkiye’nin 6. Dijital konferansını organize etti. EYP Türkiye tarafından seçilen , ulusal ve uluslararası başarıları ile dikkat çeken  Alara Saygı ve Aysha Koçtürk çevrimiçi olarak 20-23 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşen “SHIFT 2022 6th Digital Session of EYP Turkey” konferansının başkanlığını ve tüm organizasyon sürecini başarı ile yönettiler. “Değişimin önünü açmak (Pave The Way For Change)” temasıyla gerçekleşen konferansın  açılış  konuşmasını “Engelliler İçin Engellerin Kaldırılması” konusuyla Prof. Dr. Resa Aydın gerçekleştirdi. Marmara Kolejinden Mehmet Kaan Ersan ve Mustafa Yiğit Kartal’ın delege olarak, Ahmet Talha Aksar organizatör olarak yer aldığı konferansa katılan öğrencilerimize göstermiş oldukları başarıdan dolayı sertifikaları takdim edildi. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.