Marmara Eğitim Kurumları Karne Töreni

Marmara Eğitim Kurumları, duygu dolu anlara şahitlik edilen bir karne törenini daha geride bıraktı. Özel Marmara Koleji, Özel Marmara Fen Lisesi ve Özel Marmara Anadolu Teknik Lisesi öğrencilerinin karne heyecanı yaşadıkları 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Kapanış Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesini takiben Okullar Müdürü Sayın Mehmet Alkan’ın konuşmasıyla açıldı. Alkan, geçmiş yılın değerlendirmesini ve gelecekten beklentilerini içeren konuşmasında, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı içinde gerçekleştirilen gezi, proje ve etkinliklerden fotoğraflar içeren bir sunuma da yer verdi. Hemen ardından, altı dönem üst üste takdir belgesi alarak, üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrenciler, belgelerini Okul Müdürlerinin elinden alma gururunu, tüm okulun alkışları eşliğinde yaşadılar. Sonrasında tüm sınıf seviyelerinde, önce takdir belgeleri, sonra teşekkür belgeleri, başarı belgeleri ve son olarak da onur belgeleri sahiplerini buldu. Tören, sınıf öğretmenleri tarafından karnelerin dağıtılmasıyla son buldu. Her karne töreninde olduğu gibi hatırlarda kalan, tatlı anılar, heyecanla çekilen fotoğraflar ve güzel dilekler oldu.