Marmara Koleji Öğrencileri Impact – 4.Eyp Dijital Konferansı’na Katıldı

Özel Marmara Koleji öğrencilerinden Vahit Ozan Poşluk, Lara Koçtürk, Zarife Deniz Sarısözen, Ege Çınar, Ekin Ada Özmen, Alara Saygı ve Talha Aksar, Tarih Öğretmeni Zülal  Eroğlu  ve İngilizce Öğretmeni Sitem Sipahi’nin danışmanlığında 24-28 Mart  2021 tarihleri arasında  EYP (Avrupa Gençlik Parlamentosu) çalışmaları kapsamında  gerçekleşen  4. EYP  IMPACT Türkiye Dijital Forumu’na katıldılar. Konferansta “Kelebek Etkisi: Küçük Eylemler Büyük Sonuçlar” teması ile işlenen siyasi, sosyal, ekonomik konular ilgili komiteler tarafından profesyonel liderler rehberliğinde tartışıldı. Açış konuşmasını başarılı kadın girişimci Münteha Adalı’nın yaptığı konferansta gençler, girişimcilik ve başarı arasındaki ilişkide karşılaşılan zorluklarla mücadele hakkında farklı bakış açıları edindiler. Türkiye’nin çeşitli okullarından seçilen 80 delegenin katıldığı EYP konferansı İngilizce gerçekleşti. Değişen çağın sorunlarına çözümler arayan öğrencilerimiz, programı başarı ile tamamladıkları için sertifika almaya ve EYP üyesi olmaya hak kazandılar.