Marmara Kolejinde Birleşmiş Milletler Günü Etkinliği

2. Dünya savaşından sonra bir daha böyle bir savaş olmaması ve ulusların barış içinde kardeş gibi yaşaması ve uluslar arası sorunların bir örgüt tarafından barışçıl yollarla çözülmesi için 24 Ekim 1945’te Birleşmiş Milletler Örgütü kuruldu. Bu gün tüm dünyada Birleşmiş Milletler Günü olarak kutlanmaktadır.

Okulumuzda da bu gün, lise öğrencilerimizin yanı sıra 8.sınıf öğrencilerimiz ve Gökkuşağı International School’dan aralarında Ruanda,Rusya,Mısır,Malezya,Afganistan ve Iraklıların bulunduğu öğrencilerle bir şenlik havası ile kutlanmıştır.Ülke tanıtımları ve yarışmaların yapıldığı etkinlikte stantlardan vize almayı başaran öğrenciler, öğle teneffüsünde düzenlenecek kokteyle katılmaya hak kazanmıştır.

Lise orkestrasının dünyanın farklı ülkelerinden şarkılar çaldığı ve farklı kültürlerin danslarının yer aldığı etkinlik, barış mesajları ile sona ermiştir.