ÖĞRENCİMİZİN ASİST BAŞARISI

Geçen sene Marmara Kolejinde 10.sınıf öğrencisi olan Aysha Koçtürk,  Asist bursu ile Amerika’nın en prestijli okullarından "Dublin School" da öğrenim hayatına devam ediyor.

Girdiği sınavlarda Türkiye’den finalist olan 4 öğrenciden biri olma başarısını gösteren  Aysha Koçtürk, 65.000 dolarlık eğitim bursu kazanmış ve Amerika’da bir sene lise eğitimi görmeye hak kazanmıştı. Asist Eğitim Vakfı tarafından Amerika’da prestijli bir okulda bir sene okuyabilmek için burs kazanmak isteyen öğrenciler, yüksek derecede rekabet isteyen bir süreçten geçerek öncelikle İngilizce sınavında ve sonrasında da yapılan mülakatlarda başarılı olmalıdır.

2019-2020 akademik yılını  New Hampshire ‘da "Dublin School"da okuyan Aysa Koçtürk, bir dünya vatandaşı olarak becerilerini çok daha geliştirme fırsatı bularak 12. sınıfta Marmara Kolejinde eğitim ve öğrenimine devam edecek.