ÖZEL MARMARA KOLEJİ ATA’YI ANDI

Özel İstanbul Marmara Koleji’nde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni, ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinden oluşan koronun programı ile sürdü. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Damla Destanoğlu  tarafından gerçekleştirilen, günün anlam ve önemine dair konuşmayı, Atatürk’ün Bilinmeyen Yönleri ile ilgili sunum izledi. Törende, 8. sınıf öğrencisi Sude Berfin Türker, 10-A sınıfından Ata Kalender, Göksu Sönmez ve Deniz Aras, Atatürk temalı şiirler okudular. 11-A sınıfından Bora Hasgül, Atatürk’ün Bursa Nutku’nu kürsüden okudu. Yine 10-A sınıfından Serkan Onur’un bağlaması eşliğinde 11-A sınıfından Serra Dönmez, Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirdi. Fen Lisesi öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Atatürk Diyor ki” programının ayrı bir renk kattığı törende, İlkokul 4. Sınıf öğrencilerinden oluşan söz korosuna, Atatürk’ün kendi sesinden konuşmalarının ve katıldığı son balonun yer aldığı video görüntülerine de yer verildi. 10 Kasım Atatürk’ü Anma törenimiz, Zeybek ekibinin gösterisiyle son buldu.