Öğrencilerimizin "Mustafa Kemal Atatürk'ü Tanımak" Konulu Proje Sunumları Büyük Beğeni Topladı

Marmara Koleji 11.sınıf öğrencilerinden Deniz Barut ve Melisa Danacı Tarih dersi projesi için seçtikleri ve hazırladıkları "Mustafa Kemal Atatürk'ü Tanımak" konulu sunumlarıyla büyük beğeni topladı. Atatürk'ün giydiği kıyafetlerden sevdiği yemek ve tatlılara, dinlediği müzikten, efsane olmuş başarılarına, birçok yönünü interaktif eğitim yaklaşımıyla tanıtmayı amaçladıklarını vurgulayan öğrenciler; yaratıcılığı sınırlandıran yönleriyle değil, yaratıcılığı destekleyen yönleriyle teknolojiden yararlanmanın önemini vurgulamak istediklerini ifade ettiler.

"Mustafa Kemal Atatürk'ün Hayatı" adlı el yazısıyla hazırladıkları kitap ve dönem kıyafetleri eşliğindeki dramalarıyla dikkat çeken öğrenciler, Atatürk'ün en çok sevdiği yemeklerden olan Selanik böreği ve irmik helvasını kendi elleriyle hazırlayıp izleyicilerine ikram ettiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.