Öğrencimizin AFS Başarısı

“Yazın Youtube’da Amerika’da bir seneliğine lise değişim programına katılmış birinin videosunu izlemiştim. Onu izlerken “Ben de yurtdışında lise eğitimi deneyimini yaşamalıyım dedim kendi kendime. Daha sonra okullar açılınca, okulumuzda AFS öğrenci değişimi ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Onu da dinledikten sonra kesin bir karar verdim, gitmek istiyordum.Aslında benim için çok zordu ve hala zor; çünkü bütün sevdiklerim, değer verdiklerim, ailem, arkadaşlarım herkesi arkamda bırakıp gitmek zor bir sınav. Kararıma ailem saygı duydu ve her zaman olduğu gibi arkamda durdular. Arkadaşlarımın çoğu üzülse de benim için mutlu oldular.Ben bir insanın hayallerinin peşinden koşmasını öneririm çünkü eninde sonunda hayat size gülümsüyor ve çabaladıktan sonra elde edemeyeceğiniz bir şey olmadığını anlıyorsunuz. Daha önümde çok uzun bir yol var ve ben o yolda elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bunlar benim hayallerim ve sadece ben gerçekleştirebilirim.”