Özel Marmara Eğitim Kurumları Öğrencileri Bolu ili Seben ilçesi Alpağut Köyünde Çalıştılar

Özel Marmara Koleji, Fen Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin İstanbul'daki sekiz okul ile birlikte yürüttüğü, "Sürdürülebilir Yaşam ve Permakültür Çalışmaları Sosyal Sorumluluk Projesi" için Bolu iline bağlı Seben ilçesi Alpağut köyüne gittiler. Bu sene beşinci yılına giren bu çalışmalarda okullarımızın 11. Sınıf öğrencilerinden oluşan 37 kişilik grup IB Coğrafya Öğretmeni Sedat Toy rehberliğinde köydeki çalışmalarına devam ettiler. Seben Kaymakamlığı, Seben Belediyesi ve Alpağut Köyü Muhtarlığının bize sağladığı imkanlarla köydeki tarımsal faaliyetlerde çalışan öğrenciler, çok güzel deneyimler yaşadılar. Bu vesileyle gönülden bağ kurduğumuz Seben'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu çalışmaların yanı sıra Bolu'nun doğal güzellikleri Yedigöller Milli Parkı, Abant Gölü, Gölcük Milli Parkı ve Seben Savlun Kaya Evlerini de gezip gördüler. Öğrencilerimiz bu çalışmalarına önümüzdeki Mayıs ayında da devam edecekler.