Özel Marmara Koleji Öğrencileri Koç Forum 2020’ye Katıldı

Marmara Koleji  EYP Kulübü öğrencileri 13-16 Şubat 2020’de VKV Koç Özel Lisesinde düzenlenen resmi dili İngilizce olan “Zengin ve güvenli bir geleceğe  doğru sürdürülebilir şekilde büyüyen  Avrupa’da çatışmaları aşmak ”temasıyla düzenlenen gençlik forumuna katıldı.

Marmara Koleji EYP Kulübü öğrencileri resmi dili İngilizce olan ve dört gün süren konferansa 10 delege ile katıldı. Türkiye genelinde 140 öğrencinin katıldığı konferansta öğrenciler “Dünyadaki güncel olaylar hakkında bilgi edinip tartışmak , Avrupa Birliği konusundaki farkındalıklarının artmasını sağlamak ve kültürler arası etkileşimi geliştirmek” amacı ile toplandılar. Konferansta teknolojik gelişmeler, yapay zeka ve gelişimi, Amerika ve Çin’in  ekonomi savaşı ve Avrupa’ya olan etkileri, çevre hakları, insan hakları, kadın hakları, enerji kaynakları gibi birçok alanı kapsayan komitelerde; siyasi,  sosyal, ekonomik sorunlara yoğun bir çalışma ile çözüm arandı. Öğrencilerimiz komitelerinde aktif çalışmaları  ile komitelerini temsilen aldıkları görevleri başarılı tamamlamaları ile dikkat çektiler. Tarih Öğretmeni Zülal Eroğlu ve İngilizce Öğretmeni Sitem Sipahi  danışmanlığında  KOÇ FORUM 2020’ye katılan Marmara EYP Kulübü öğrencileri, Tuana Çakmak, Ceren Özselanik, Melisa Eren ,Burcu Hena Akçivi, Emre Büyükaksakal, Alara Saygı, İpek İlan, Ayşegül İlan, Mehmet Kaan Kaboğlu ve Mehmet Kaan Ersan başarılı çalışmaları sonucunda sertifika almaya hak kazandılar.