Özel Marmara Koleji ve Fen Lisesi’nin Yeni Erasmus + Projesi

İstanbul Özel Marmara Koleji ve Fen Lisesi Almanya’nın Köln şehrinde bulunan IGP (Intergrierte Gesamtschule Paffrath) okulu yeni bir Erasmus + projesine başlıyor. 1998 yılından beri kardeş okul olan IGP ve Özel Marmara Koleji birçok kez yaptıkları öğretmen-öğrenci değişimlerine, Comenius projesi ve ortak kararlaştırdıkları proje çalışmalarına bir yenisini ekleyerek Erasmus+ projesi ile devam etme kararı aldılar. Çalışmaların görüşülmesi için IGP okul müdürü ve öğretmenlerini okullarında ağırlayan İstanbul Özel Marmara Kolej ve Fen Lisesi Okul Müdürü Mehmet ALKAN, Akademik Koordinatör Nur ŞAHİN, Almanca öğretmenleri Gülşen ALADAĞ ve Elif SAYGILI, Erasmus + Lale Projesi ile ilgili başvuru süreci, yapılacak bilimsel, kültürel ve sanatsal etkinlikleri değerlendirerek gerekli planlamalarını yaptılar.