Prep Show (Hazırlık Sınıfı Sene Sonu Gösterisi) İlgiyle İzlendi

Hazırlık sınıfı hedeflerinin başında öğrencilerimizin kendine güvenen, sosyal, yaratıcı, bireysel farklılığının farkında ve bunu ifade edebilen bireyler olmasını sağlamak gelir. Her sene eğitim yılının sonunda tüm hazırlık sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan “PREP SHOW”da  bu yolda gösterdiğimiz başarıyı görmek mümkündür.

Bu yıl 08 Haziran 2106’da Hasan Ali Yücel Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte yer alan İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Fransızca dillerindeki şarkı, şiir, ‘Just Another Fairy Tale’ adlı dans, bireysel sunum ve skeçler keyif ve gururla izlendi. Öğrencilerin yıl içinde yaptıkları resimler de fuayede sergilendi.