YGS ‘de Bol Şans Partisi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yabancı Diller Bölümünün yürüttüğü Ve Öğrenci Birliği Başkanı Emre Taviloğlu’nun önderliğinde, MEK 11. Sınıf öğrencileri 12. Sınıf öğrencilerine YGS’den önce moral olması amacıyla evden getirdikleri yemeklerle “Bol Şans Partisi” düzenlediler. Gelenek haline gelen etkinlik ile 12. Sınıflar sınavdan önce hem biraz olsun stresten uzaklaştılar hem de kardeş sınıflardan almış oldukları destek ile büyük moral buldular. Mezun adayı 2015-2016 Okul başkanımız Elif Daşdemir duygularını şu şekilde ifade etti.” MEK ailesi üyesi olarak iyi ve kötü günlerde gerek idare gerek öğretmen ve öğrenciler her zaman birbirimize destek olmuşuzdur. Aile olmak bence böyle bir şey. MEK üyesi olduğum için çok mutluyum. Hepimize önümüzdeki YGS v LYS sınavlarında başarılar diliyorum. “

Bizler de sınavlara girecek tüm öğrencilerimize MEK ailesi olarak gönülden başarılar diliyoruz.