‘’Çocuğa Sınır Koyma’’ Veli Destek Grup Çalışması

Özel Marmara İlkokulu-Ortaokulu, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü tarafından her yıl düzenli olarak yapılan  “Veli Destek Grup Çalışmaları” kapsamında,  “Çocuğa Sınır Koyma” Konulu Veli Semineri 07-14 Mart 2018 tarihlerinde birbirini takip eden 2 oturum halinde gerçekleştirilmiştir.

Çocuklar yaşadıkları dünyanın kurallarını anlamaya istek ve ihtiyaç duyarlar. Kendilerinden ne beklendiğini, diğer insanlarla birlikteyken durdukları yeri, ne kadar ileri gidebileceklerini ve çok ileri gittikleri zaman neler olacağını görmek isterler. Bu amaçla; seminere katılan velilerimiz ile yanlış anne-baba davranışlarını önlemek ve anne-babanın kurallarını, çocuğa en net biçimde, arada iletişim sorunu olmadan aktarabilmeleri için gerekli yöntemler üzerinde paylaşımlar yapılmıştır.